:

:

TV Most

Foto: Vikipedija

clock

Avgust 06, 2022   14:59

0

346

Napadnuta jedinica Kosovske policije na jezeru Gazivode

Jedinica Policijske stanice za granični nadzor Zubin Potok, napadnuta je danas na jezeru Gazivode, gde su nepoznate osobe otvorile vatru na pripadnike ove policijske jedinice dok su oni upravljali patrolnim čamcem, saopšteno je iz Kosovske policije. Povređenih nema.

“Danas, 06.08.2022.godine oko 11.25 časova, vatrenim oružjem je napadnuta policijska jedinica Policijske stanice za granični nadzor (SPMK) Zubin Potok, dok je raspoređivala patrolni čamac u jezeru. Policijska jedinica saopštila je da je na njih pucano. Ispaljeno je oko deset hitaca” stoji u policijskom saopštenju koje je do ovog trenutka, redakcijama dostavljeno samo na albanskom jeziku

“Pucnji su bili uzastopni i hici su dosezali skoro do policijskog čamca. Jedinica za brze intervencije Granične policije uputila se u pomoć jedinici policije. Policija nastavlja sa osmatranjem terena i rešavanjem slučaja. Kosovska policija ostaje posvećena očuvanju bezbednosti i borbi protiv kriminala, sa posebnim naglaskom na krijumčarenje u toj oblasti” stoji u saopštenju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva