:

:

TV Most

clock

Jul 06, 2022   22:33

0

159

Narodni poslanici Danijela Vujičić i Ljubomir Marić osudili pretnje upućene Radoičiću

Narodni poslanici sa Kosova i Metohije Danijela Vujičić i Ljubomir Marić najoštrije su osudili  pretnje ubistvom koju je potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću uputio pokrajinski poslanik stranke Samoopredeljenja Arber Redžaj.

"Da li iz straha ili iz mržnje, a verovatno i jedno i drugo, dotičnom glasnogovorniku Kurtija je izgleda zasmetala rečenica: "Vratio sam se, a vi znate šta to znači!?", stoji u zajedničkom saopštenju Vujičićeve i Marića.

Prema njihovim rečima pomenuta rečenica "za Srbe znači bedem odbrane našeg opstanka, naše slobode, pravde i našeg postojanja.  Dokaz hrabrosti koja je u borbi jača od njihove slabosti koja traje, a za marionete i kukavice iz Prištine je dokaz da se kukavičluk u svom vrhuncu pretvara u neljudsku okrutnosti".

Vujičićeva i Marić smatraju da "ova pretnja ubistvom dolazi kao nastavak napada kako iz Prištine, ali isto tako i od Kurtijevih saveznika i savetnika iz Beograda, koji putem medija registrovanih u Luksemburgu šire laži i crtaju metu Milanu Radoičiću ne bi li ga 'odstranili' ne samo iz naše južne pokrajine nego i iz zemlje Srbije, pa i sa ovog sveta".

"Napatvoreno zlo ponovo izvire iz svih njih kojima je teško da izgovore da je Kosovo I Metohija Srbija. Dodelili ste gospodo sebi činove koje ne znate da nosite. Onaj koji Milan nosi, čin vodje i lidera, dodelio mu je narod na KiM. Zar ima veće privilegije!?", stoji na kraju saopštenja narodnih poslanika sa KiM u Narodnoj skupštini Republike Srbije Danijele Vujičić i Ljubomira Marića.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMVujičićMarićRadoičićosuda

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva