:

:

TV Most

clock

Oktobar 15, 2022   17:25

0

160

Nastavlja se sa asfaltiranjem ulica u opštini Gračanica

Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, koje odgovaraju izvođačima radova u  Gornjoj Gušterici u toku su intenzivni radovi na asfaltiranju seoskih ulica u dužini od oko 400 metara. Predsednica Šubarić istakla je da su današnji radovi dokaz da lokalna samouprava ravnomerno ulaže u svim mestima naše opštine.

„Nakon Sušice, sa asfaltiranjem ulica nastavljeno je u Gornjoj Gušterici, što je pokazatelj da nijedno mesto neće biti zanemareno, da će se ulagati podjednako. Ovde smo sredili i jedan deo kanalizacione mreže i rešili problem za oko dvadeset domaćinstava koji su u prethodnom periodu pri obilnijim padavinama imali probleme“, rekla je predsednica Šubarić.

Zamenik predsednice opštine Gračanica Milan Joksimović istakao je da  opština ima dobru saradnju sa predstavnicima sela i građanima, te da se zahvaljujući toj saradnji rešavaju problemi i prave rezultati.

„ Opština će ove godine za asfaltiranje ulica u svim mestima lokalne samouprave potrošiti blizu 400.000 evra. Kada je ovo selo u pitanju za sledeću godinu ostale su samo još dve ulice za uređenje, tako da će svaka ulica i svaka kuća imati asfalt“, kazao je Joksimović.

Direktor javnih službi Vladica Trajković rekao je da je do kraja godine planirano da se  sanira kanalizacija na svim kritičnim mestima i da se radi na rešavanju komunalnih problema, ne samo u Gornjoj Gušterici, već u svim naseljima na teritoriji opštine Gračanica.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicaGornja Guštericaasfaltiranje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva