:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Januar 23, 2022   0:11

0

129

Nećemo kažnjavati one koji su zagovarali "ne", ali nije fer

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da  na sednici Predsedništvo stranke koja će biti održana u ponedeljak ili utorak protiv onih članova koji su bili za to da se na referendumu glasa "ne" neće biti sprovođene disciplinske mere, ali da nije bilo fer to što su uradili.

"Mi smo demokratska stranka i ne izbacujemo ljude, mogu svi da iznose stavove, ali ako se dogovorimo na stranačkim organima da nešto zastupamo, nemojte posle toga da puštaš moje reči i da kaže ovo je najveći i najbolji razlog da glasate "ne", nemoj posle toga da pozivaš predsednike opštinskih odbora i ljude iz stranke da ih ubeđuješ da glasaju za ne. Nemojte to da radite", rekao je Vučić na tv Pink odgovarajući na pitanje da li je ljut na strančke kolege koji su bili protiv ustavnih izmena.

On je rekao da je među njima bio i zamenik predsednika opštine u Lazarevcu i najaktivniji ljudi, dok je predsednik opštine imao koronu.

"Onda se pitate što je rezultat takav, a kompletno rukovodsto SNS je vodilo kampanju za "ne", a ljudi su mislili da sam ja to rekao. Nisu svi gledali emisju na RTS koja je inače prelomila da "da" pobedi" , naveo je Vučić.

Neće se tim ljiudima ništa dogoditi, ali prosto nije fer, rekao je Vučić.

"Njih zato niko nije napadao, nego su svi posle rekli propao je Vučić. Baš njih briga za to", ukazao je Vučić.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VučićreferendumSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva