:

:

TV Most

clock

Februar 14, 2019   10:29

0

249

Nedeljko Čubrilović čestitao Vučiću Dan državnosti

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Sretenje - Dan državnosti Srbije, 15. februar, uz iskrene želje da Srbija i dalje bude lider regionalne stabilnosti i ekonomskog razvoja.

“Imajući u vidu istorijski značaj Sretenja i obeležavanja godišnjice donošenja Sretenjskog ustava, prvog demokratskog Ustava Srbije, želim da nastavite putem uspešnog razvoja i jačanja savremene, demokratske i u svetu uvažene države Srbije”, navodi se u čestitki predsednika Čubrilovića.

Kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, on je istakao da se Republika Srpska, njen narod i političko rukovodstvo, imajući u vidu čvrste istorijske, bratske i prijateljske veze, posebno raduju institucionalnoj stabilnosti, ekonomskom napretku i progresu Republike Srbije i njenih građana. 

“Zahvalni smo Republici Srbiji i njenim državnicima na bratskoj pomoći Republici Srpskoj, posebno u oblastima ekonomskog i kulturnog života. Uveren sam da ćemo nastaviti da jačamo dobru saradnju u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama i Dejtonskim mirovnim sporazumom”, piše u čestitki Čubrilovića Aleksandru Vučić

Izvor: Novosti

dan državnostičubrilovićčestitka vučiću
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva