:

:

TV Most

clock

Novembar 12, 2020   20:10

0

87

Neiskrenost prištinskih zvaničnika po pitanju dijaloga predstavljena napadima na Vučića

Neiskrenost prištinskih zvaničnika kada je u pitanju dijalog, očuvanje mira i uspostavljanje evropskih vrednosti na prostoru Kosova i Metohije najbolje su predstavljeni današnjim histeričnim napadima na predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je večeras Srpska lista. 

 

Šizofrene izjave i pretnje koje su upućene predsedniku Vučiću koji poziva na mir i rešavanje svih otvorenih pitanja dijalogom pod pokroviteljstvom Evropske unije pokazuje koliko je albanski narod na Kosmetu ostavljen u ruke političarima nedoraslim trenutku u kome živimo i 21. veku.

U saopštenju dalje stoji da pozivanje NATO intervencije, i insinuacije o nekakvom sukobu zahtevaju najhitniju reakciju međunarodnih predstavnika koji moraju obuzdati frustrirane političke lidere iz Prištine koji usled političkih kalkulacija posežu za jeftinim politikanskim izjavama zarad političkih poena.

Srpska lista deli stav predsednika Vučića da je svima na Balkanu potreban mir, ekonomski napredak i povezivanje, ali i promena retorike političara koji žive zarobljeni u prošlosti, čime ugrožavaju budućnost građana, i koji obmanjuju sopstvene građane u Prištini.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaAleksandar Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva