:

:

TV Most

clock

Avgust 26, 2020   21:30

0

97

Nepoznat sastav delegacije Prištine pred sastanak u Briselu

Sastav prištinske delegacije na čelu sa koordinatorom za dijalog Skenderom Hisenijem na sutrašnjem sastanku sa predstavnicima Beograda u Briselu još uvek nije poznat, piše prištinska ''''Koha ditore''''.

Iz kancelarije premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija nije bilo odgovora na pitanje ko će biti ostali članovi delegacije koja će sutra otputovati u Brisel, a koju će predvoditi koordinator za dijalog Skender Hiseni.

Ni iz EU nije bilo odogovora na ovo pitanje, navodi ''''Koha''''.

Portparolka EU za spoljnu politiku Nabila Masrali rekla je da se dijalog nastavlja nizom sastanaka na ekspertskom nivou, koji su deo tekućeg procesa, nakon njegovog nastavka na najvišem nivou prošlog jula, prenelo je Kosovo onlajn.

„Možemo da potvrdimo da će sastanci biti održani 27. avgusta. Po pravilu, mi ne komentarišemo rasprave koje su u toku", rekla je Masrali.

''''Koha ditore'''' je pokušala danas da dobije odgovor i od koordinatora Hisenija ko će činiti prištinsku delegaciju, ali je on bio nedostupan.

Sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Briselu na nivou eksperata biće održan sutra, a sastanak u Vašingtonu 4. septembra.

Izvor: Танјуг

KiMdijalog Beograda i Prištine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva