:

:

TV Most

Foto: Južne vesti/ilustracija

clock

Februar 27, 2020   15:15

0

181

Nikci: Identitet ubijenog pa zapaljeog kod Peći nepoznat

Iako su svi prištinski mediji izvestili da je kod Peći prošle noći ubijen, pa zapaljen u automobilu marke "folksvagen pasat", Kerim Keljmendi, bivši pripadnik tzv.OVK, portparol Osnovnog tužilaštva u tom gradu, Škodran Nikci to nije mogao da potvrdi, jer identitet osobe iz automobila još nije utvrđen.

Nikci je, prenela je prištinska KTV. rekao da postoji sumnja da je žrtva prvo ubijena iz vatrenog oružja, pa zapaljena u automobilu.

On je na konferenciji za novinare rekao da identitet žrtve ne može biti utvrđen dok ne bude obavljena obdukcija i potvrda DNK, koji će biti upoređen sa članovima porodice.

Koha, međutim, piše da Institut za sudsku medicinu još nije dobio nalog Tužilaštva, a bez njega ne može da započne obdukciju tela koje je bilo ugljenisano u automobilu.

To je izjavio Arsim Gerdžaliju, direktor Instituta.

S druge strane, pećka policija je saopštila da čeka forenzički izveštaj kojim bi se potvrdio identitet žrtve.

„Sve dok ne dobijemo izveštaj Instituta za forenziku, ne možemo da znamo identitet žrtve. Čim dobijemo izveštaj, saopštićemo ime", rekao je portparol policije u Peći, Dževat Ibraj.

Koha prenosi da je Ibraj na konferenciji za novinare rekao da je Regionalni istražni sektor, u potpunoj koordinaciji sa prištinskim tužilaštvom, te da se ulažu intenzivni napori da bi se razjasnile okolnosti ovog slučaja.

Izvor: Танјуг

KiMPeć
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva