:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jun 18, 2020   12:36

0

359

Nikolić i Vulović položili kamen temeljac za kuću porodice Đukić u Gornjem Jasenoviku

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušica Nikolić i gradonačelnik Zubinog Potoka Srđan Vulović, u selu Gornji Jasenovik, položili su kamen temeljac za kuću socijalno ugrožene porodice Radeta Đukića.

„Vlada Republike Srbije preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju  i lokalne samouprave pomaže ovom divnom domaćinu. Nastavljamo naše aktivnosti a Vlada Republike Srbije i Kancelarija za KiM poslednjih godina intenzivno rade na stvaranju normalnih uslova na celoj teritoriji Kosova i Metohije“, rekla je Nikolić.

Ona je dodala da je polaganje kamena temeljca za kuću porodici Đukić samo nastavak  aktivnosti koje će se realizovati i ubuduće.

Gradonačelnik Zubinog Potoka Srđan Vulović izrazio je veliko zadovoljstvo posetom predstavnika Kancelarije za KiM opštini i rekao da država pomaže srpskom narodu na KiM, pre svega najgroženijim članovima društva.

„Kamen temeljac za kuću porodice Đukić je jedan od četiri kamena temeljca kuća koje će u ovoj godini biti izgrađene. Pored toga još devet kuća biće rekonstruisane u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju“, naglasio je Vulović.

On je istakao da je ovo početak aktivnosti na stvaranju boljih uslova za život ljudi u ovoj opštini.

Izvor: TV Most

KiMKancelarija za KiMDušica NikolićGornji JasenovikZubin PotokSrđan Vulović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva