:

:

TV Most

Foto: RTV

clock

April 30, 2015   12:05

0

156

Nikolić poželeo motoristima srećan put do Moskve

Predsednik Nikolić poželeo je predstavnicima Moto asocijacije Srbije (MAS) srećan i bezbedan put u Moskvu i poručio da MAS takođe ima obavezu, kao najveća asocijacija te vrste u Srbiji, da uči mlade motocikliste o važnosti bezbednosti u saobraćaju, saopštila je Služba za saradnju s medijima.

Predstavnici Moto asocijacije Srbije su zahvalili predsedniku Srbije na prijemu i istakli da im je njegova podrška posebno važna i da će na put u Moskvu krenuti sa još većom motivacijom znajući da imaju podršku predsednika Srbije.

Moto asocijacija Srbije je nacionalna moto asocijacija koja je osnovana pre dvadeset godina i koja poslednje dve decenije u kontinuitetu okuplja 45 moto-klubova iz svih delova zemlje i regiona (Srbija, Republika Srpska i Bugarska).

"Rusija moto-tur 2015" je put od preko 6.500 kilometara koji će četvorica motociklista započeti 4. maja, a tokom vožnje koja će trajati 12 dana, predstavnici MAS-a će proći kroz Mađarsku, Poljsku, Belorusiju i Rusiju.

Potom će se preko Estonije, Letonije, Litvanije, Češke i Mađarske vratiti u Srbiju.

U Moskvi će ih sačekati predstavnici moto-kluba "Noćni vukovi", nakon čega će zajedno prisustvovati Vojnoj paradi povodom Dana pobede 9. maja.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva