:

:

TV Most

clock

Jun 06, 2019   12:41

0

219

Noć knjige 14. juna u 29 gradova Srbije i regiona

Dvadeseta regionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana 14. juna od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi".

"Laguna" je za svoja izdanja obezbedila popuste od 25 posto za kupovinu jedne knjige do 40 posto za četiri i više knjiga.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili "Noći knjige" kao i na strana izdanja biće 20 posto, na "DeksiKo" knjige 30 posto, dok će gift asortiman biti snižen za 20 posto.

I ovu "Noć knjige" obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti - novi roman Jelene Bačić Alimpić "Njegove bele rukavice", "Put do kuće svakog jutra sve je duži" Fredrika Bakmana koji je stvorio Uvea, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu "Nož", nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića "Teodorin prsten" i mnogi drugi.

Veliki broj "Laguninih" pisaca družiće se sa čitaocima u "Delfi" knjižarama, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

"Noć knjige" će biti održana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija.

Regionalni karakter manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Izvor: B 92

Noć knjigeLaguna
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva