:

:

TV Most

Foto: RTV KiM

clock

Januar 17, 2020   15:13

0

126

Nova krađa u Čaglavici, obijena prodavnica rasvete

Dva sata iza ponoći u Čaglavici je obijena prodavnica rasvete koja se nalazi tik do porodice Dekić koja je opljačkana pre dva dana. Iako je ovaj objekat pod video nadzorom i zaštićen sigurnosnim sistemom, lopovi su uspeli da razbiju staklena vrata i ukradu kasu sa novcem.

Tokom krađe aktivirao se alarm pa su lopovi brzo pobegli. Ipak uspeli su da izvuku kasu u kojoj je bilo nešto novca, kaže za RTV Kim menadžer prodavnice Soner Buš, ne želeći da otkrije koliko je tačno novca ukradeno.

Kazao je da su predstavnici osiguravajuće kuće „Besa sekjuriti“ došli ubrzo po aktiviranju alarma, ali nisu zatekli lopove. Dvadesetak minuta kasnije stigla je i policijska patrola iz Prištine koja je izvršila uviđaj.

Buš kaže da je na mesto događaja tek oko 10 sati danas stigla i ekipa policajaca iz Gračanice koji su nadležni za ovaj rejon.

Ovaj slučaj se dogodio samo dan nakon što je RTV Kim objavila prilog o učestalim krađama u Čaglavici i nakon sastanka Lokalnog saveta sa predstavnicima policije koji su obećali da će pojačati patrole, posebno tokom noći.

Danas će u Čaglavici, u školi Miladin Mitić, biti održan novi sastanak Lokalnog saveta i meštana.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica/RTV KiM

KiMČaglavicaprovala
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva