:

:

TV Most

clock

Mart 23, 2020   14:09

0

104

Novi sramni napad Zelenovića i Petrovića na predsednika Srbije!

Đilasovom  jurišniku Ljubi Dišiću, koji je juče putem društvenih mreža  pozvao opoziciju da na silu preuzme vlast u zemlji, pridružuju se i botovi Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića u Šapcu.

Pošto su oblepili Šabac plakatima u kojima ismevaju i vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, preko svojih botova, na društvenim mrežama otvoreno priželjkuju tzv "rumunski scenario". Kako se saznaje, izvesni D. R. priveden je i određen mu je pritvor od 48 sati zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti. On je, naime, dok se cela država na čelu sa predsednikom Vučićem i stručnim timovima bori protiv Korona virusa s namerom da izbegnemo "italijanski scenario", na društvenim mrežama objavio monstruoznu želju da se, kako kaže, digne kuka i motika, i strelja predsednika Vučića, uz vrlo plastičan opis toga kako mu neki oficir, dok je u samrtnom ropcu, ispaljuje metak u glavu.

Kako se saznaje, prilikom privođenja, kod njega je pronađen i mobilni telefon sa koga je slao skandalozne objave.

Šapčani uglavnom zaprepašćeno komentarišu  činjenicu da se  deo srpske opozicije oglušuje   o sve apele zdravog razuma i sve pozive na jedinstvo u ovom teškom trenutku za ceo narod, ali i ceo svet. Tragično je  što neki dok Vučić vodi rat protiv korona virusa, štiteći narod, vode rat protiv Vučića, najčešći su komentari koje čujemo. Protiv predsednika Srbije, koji je hrabro poneo teret izazova s kojim se teško nose i  njegove kolege iz daleko bogatijih i razvijenijih zemalja nego što je Srbija.

Ali šta o tome znaju oni, koji ne vide ni državu, ni narod, koji ne vide dalje od  sopstvenog interesa , čekajući  trenutak da se po svaku cenu dokopaju vlasti? Za razliku od Vučića, oni nisu spremni da obustave stranačka prepucavanja, već u tome što se on povukao iz stranačkih aktivnosti dok traje borba za zdravlje naroda, vide svoju šansu da ga napadnu.

A o tome kako sami Šapčani vide ovih dana vide predsednika Vučića, možda najbolje svedoči zapažanje jedne sugrađanke, profesorke matematike, koja nas podseća na grčko poreklo imena Aleksandar i izvorno značenje "zaštitnik ljudi". A kao što kaže stara izreka:  Nomen est omen- Ime je znak.

Izvor: Srbija danas

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva