:

:

TV Most

Foto: mod.gov.rs

clock

Oktobar 27, 2019   12:24

0

190

Novi stanovi za pripadnike Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković uručili su ključeve od 22 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

 

Aleksandar Vulin je rekao da Vojska Srbije brine o svakom svom pripadniku i da je to što su danas 22 porodice rešile jedno od najvažnijih životnih pitanja, još jedna potvrda zašto je dobro i važno biti uz Vojsku Srbije.

"Vrhovni komandant VS Aleksandar Vučić pokrenuo je veliki investicioni ciklus izgradnje stanova za sve pripadnike bezbednosnih službi, a Vojska Srbije se trudi da pripadnicima vojske i njihovim porodicama obezbedi i dodatne povoljnosti kako bi mogle sigurnije da žive", rekao je Vulin.

Poručio je da svako ko veže svoju sudbinu za Vojsku Srbije mora da zna da sada ponovo postoji sistem koji će brinuti o njemu i njegovoj porodici. 

Za pripadnika 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva majora Kazimira Ismailija i njegovu porodicu danas je važan dan. Za dodelu stana u Pančevu, u kojem će živeti sa suprugom i dvojicom sinova, major Ismaili ističe da je zahvalan Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, jer je posle 24 godine službovanja u Vojsci Srbije rešio stambeno pitanje.

Pripadnik Specijalne brigade zastavnik Rade Ristić ne krije sreću što je postao vlasnik stana u Pančevu, u gradu u kojem je na službi u Vojsci Srbije. Kako ističe, stan se nalazi u naselju "Tamiš kapija" i u njemu će živeti sa suprugom. 

Izvor: RTS

Vojska SrbijeAleksandar Vulinstanovi
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva