:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Januar 04, 2021   13:49

0

261

Novogodišnji karavan sreće Kancelarije za KiM u metohijskim selima

I ove godine, predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju obradovali su mališane u srpskim sredinama na KiM prigodnim poklonima za Novu godinu i Božić.

Tradicionalno, kao i  svake godine, Kancelarija za Kosovo i Metohiju obezbedila je paketiće za svu decu u srpskim sredinma na Kosmetu. Mališanima iz metohijskih sela Banje, Suvo Grlo, Osojane i Crkolez, poklone je uručila pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Svetlana Miladinov.
Dečica nisu krila oduševljenje i zadovoljstvo zbog dobijenih poklona.

“U protekloj godini, iako je bila vrlo teška, u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji rođen je veči broj dece u odnosu na 2019. godinu. Kancelarija za KiM tradicionalno svake godine uručuje paketiće deci koja žive na prostoru naše lepe, južne srpske pokrajine pa tako i ove godine. Uz veliku podršku direktora Kancelarije za KiM, Petra Petkovića, pomoćnici direktora i članovi kabineta direktora nalaze se na terenu. Naši mališani na prostoru KiM žive u veoma teškim uslovima ali ova dodela paketića ima za cilj da izmami njihove osmehe i da u njihovim očima vidimo sreću i radost”, rekla je Miladinov.

Nakon Osojana pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Svetlana Miladinov obišla je Privremeni organ opštine Klina gde je razgovarala sa lokalnim predstavnicima, a nakon toga  i Osnovnu školu “Janko Jovićević” u Goraždevcu gde je mališanima uručila novogodišnje paketiće. 

Izvor: TV Most

KiMKancelarija za KiMSvetlana MiladinovNova godinapaketići
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva