:

:

TV Most

SAD

clock

Avgust 11, 2020   8:21

0

167

Obezbeđenje hitno evakuisalo Trampa sa pres konferencije

Predsednik SAD Donald Tramp hitno je evakuisan iz sale za pres konferencije, samo nekoliko trenutaka nakon što je započeo svoj brifing o korona virusu.

 

Nedugo zatim američki predsednik se vratio u salu i uputio izraze zahvalnosti pripadnicima tajne službe koji ga obezbeđuju.
"Želeo bih da zahvalim tajnoj službi na uvek brzom i vrlo efikasnom radu. Došlo je do pucnjave i neko je odveden u bolnicu", rekao je Tramp i potom konstatovao da je tu osobu ustrelila upravo tajna služba, preneo je Si-En-En.
U saopštenju tajne službe navodi se da je incident počeo kada se 50-godišnji čovek približio pripadniku tajne službe na uglu 17 ulice i Pensilvanija avenije u severozapadnom Vašingtonu, nadomak Bele kuće.
"Osumnjičeni je prišao pripadniku obezbeđenja i rekao mu da je naoružan, zatim je agresivno pojurio ka pripadniku obezbeđenja, a potom zauzeo poziciju kao da namerava da puca bacivši predmet koji je izvukao iz svoje jakne ka obezbeđenju.
Pripadnik službe je odreagovao i ispalio hice u na napadača ranivši ga u grudni koš.
Viši zvačnik administracije potvrdio je za Si-En-En da je osoba (51) koja je otvorila vatru pod nadzorom službi bezbednosti.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva