:

:

TV Most

clock

Januar 04, 2022   21:11

0

151

Od Niša do Istanbula, nova linija Er Srbije

"Er Srbija" uspostavila je direktne letove na liniji između Niša i Istanbula. Avioni srpske nacionalne avio-kompnije sa aerodroma "Konstantin Veliki" leteće dva puta nedeljno: utorkom i subotom.

Putnici "Er Srbije" karte relaciji Niš-Istanbul mogu pronaći po ceni počev od 2.478 dinara po pravcu, dok najniža povratna karta košta 7.434 dinara, navodi se u saopštenju.

Viši menadžer prodaje u "Er Srbiji" Boško Rupić rekao je da Istanbul za "Er Srbiju" predstavlja izuzetno važno tržiše, kao i da im je veliko zadovoljstvo što će unapređenje ponude doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između Srbije i Turske.

"Raduje nas što smo i jug Srbije povezali sa Istanbulom, jednom od najpopularnijih destinacija iz naše mreže, do koje već letimo sa aerodroma u Beogradu", naveo je Rupić.

U saopštenju se navodi da će "Er Srbija" narednih dana iz Niša uspostaviti redovne letove ka Beogradu, Frankfurtu (Han), Kelnu i Ljubljani. Tokom letnje sezone obavljaće sezonske letove na linijama Niš-Tivat i Niš-Atina.

"Er Srbija" će na novim linijama iz Niša saobraćati do 31. decembra 2023. godine, na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTS

Er SrbijaNišIstanbul
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva