:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Oktobar 31, 2019   12:41

0

123

Odalović: Stanje na terenu se mora predstaviti pred SB UN

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović rekao je da je stanje na Kosovu teže od onog što piše u izveštaju i da se to mora reći pred Savetom bezbednosti UN.

On je, gostujući u Dnevniku RTS-a, razlog za zahtev za odlaganje sednice, zbog navodnih obaveza predstavnice Prištine Vljore Čitaku, nazvao opstrukcijom i rekao je da je smešno da ozbiljna zemlja kao što je Velika Britanija pokušava da odloži sednicu tako neozbiljnim argumentima.

Odalović ističe da će, šta god da se dogovori, morati da nađe epilog pred SB UN. Prema njegovim rečima izveštaj je takav da dodiruje sve ozbiljne probleme, ali da im ne daje punu težinu i formulaciju.

Govoreći o situaciji na Кosovu,  Odalović je naveo da mesec dana od izbora još uvek nema rezultata  izbora, da se još nešto broji i da imamo "maskirna odela i svemirske opreme" kao nešto što zabavlja svet.

Ipak, smatra da će Priština morati da završi taj proces i da se otvori prostor za Aljbina Кurtija i neke koji misle da su još uvek u kampanji, da prekinu da govore onako kako govore.

Veljko Odalović kaže da je matematika prosta i da će Кurti, koji je dobio najviše glasova, prvi dobiti mandat za formiranje vlade, ali da je pitanje da li će se tolerisati njegov odnos prema obavezama koje Priština ne sprovodi.

Izvor: Kosovo Onlajn

Veljko OdalovićSB UNKiMAljbin Kurti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?