:

:

TV Most

clock

Septembar 21, 2019   8:12

0

52

Odbojkaši protiv Češke za četvrtfinale EP

Odbojkaši Srbije danas od 17.30 igraju protiv Češke, a pobednik tog meča igraće u četvrtfinalu protiv pobednika duela Belgija – Ukrajina.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je da protiv Češke očekuje pozitivan rezultat.

"Počinje onaj teži deo prvenstva, mada ne možemo da kažemo ni da je do sada bilo lako, jer se jurio rezultat da bi što lakši protivnici došli na početku eliminacija. U prvom delu prvenstva smo odradili dobar posao, pobedili smo sve reprezentacije. Pokazali smo određeni kvalitet, sada nam dolazi nezgodna Češka. Videli smo da je jedna dobra reprezentacija, ali mislim da smo mi u ovom trenutku bolja ekipa. Tako moramo da radimo, razmišljamo i da uđemo na teren i da pokažemo koliko vredimo. Nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Kovač.

Kovač je na čelu reprezentacije više od mesec dana, a istakao i da je zadovoljan odnosom igrača, atmosferom u timu i stručnim štabom.

"Mislim da je to sve dobro u ovom trenutku, jer još nije bilo toliko teških situacija gde bih mogao da vidim njihovu negativnu reakciju. Važno je da smo ih uverili u naš dobar rad i da smo im ulili poverenje u zadatke tokom utakmice. Nadam se da će i dalje da ostane to poverenje", zaključio je Kovač.

 

Izvor: Танјуг

odbojkanajava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva