:

:

TV Most

clock

Januar 28, 2022   10:10

0

144

Odbor za pomoć KiM: Donacije opštine Trnovo i sa humanitarnog koncerta

Opština Trnovo uplatila treću donaciju od 1 000 KM za izdradnju Dnevnog centra "Podrži me-9.januar" u Kosovskoj Mitrovici, čiju gradnju ubrzo zarvšava banjalučki Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju.

Na humanitarnom koncertu Gradskog amaterskog hora "Kamanički Biseri" iz Kosovske Kamenice koji su nastupali u Svetosamskim svečanostima  u Istočnom Sarajevu u organizaciji Odbora za pomoć Kosovu i Metohijii pokroviteljstvom Grada Istočno Sarajevo sakupljeno je još 920 KM koje je uplaćeno kao donacija i pomoć za izgradnju ovog značajnog objekta, navodi u saopštenju predsednik Odbora Milorad Arliv.

"Hvala načelniku Dragomiru Gagoviću i opštini Trnovo da je tako mala, ali humana opština koja je do sad ukupno uplatila  3 000 KM za izgradnju Dnevnog centra "Podrži me-9.januar" ovog značajnog humanog manastira koji već ima rukovodstvo i 164 svoja člana ove kategorije dece i mladih  koji jedva čekaju da počnu koristiti centar od 714 m2 ukupne vrednosti gradnje oko 300 000 evra.
Građevinski smo ga zarvšili. Ostaje. nameštanje, uređenje dvorišta, ograde, ugradnja lifta, vanjskog letnjikovca verujemo da ćemo to zavšiti humanosti Republike Srpske", kaže Arlov.

Do 31. januara, u Republici Srpskoj, aktivan je humanitarni broj 1412,  na koji humani ljudi, jednom porukom, mogu pomoći završetak ovog posebnom humanog manastira na Kosovu i Metohiji, navodi u saopštenju predsednik Odbora MIlorad Arlkov.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva