:

:

TV Most

clock

Decembar 04, 2020   18:28

0

157

Odbornici SO Gračanica doneli odluku o povećanju budžeta iz sopstvenih prihoda

Odbornici Skupštine opštine Gračanica na četvrtoj venrednoj  sednici ovogodišnjeg zasedanja, na predlog Odeljenja za budžet i finansije, doneli su odluku o povećanju budžetskih prihoda u visini od 450.000 evra, koji su ostvareni od povećanja prihoda opštine u prvih devet meseci ove godine.

„Mi na osnovu skupštinske odluke ta sredstva prebacujemo na administraciju i javne nabavke kako bi opština mogla lakše i bolje da funkcioniše u narednom periodu.  Sada kada znamo da se očekuje nastavak pandemije, ova sredstva će nam dodatno pomoći u cilju borbe protiv ove bolesti“, kazao je predsednik skupštine SO Gračanica Ljubiša Karadžić.

On je istakao da je zadovoljan radom odbornika SO Gračanica u ovoj godini jer, kako je naglasio, sve što je bilo do njih u ovoj krizi sa korona virusom oni su uradili.

Odbornici SO Gračanica na ovoj sednici doneli su i odluku da oslobode Lovačko društvo Gračanica plaćanja zakupnine korišćenja lovišta za period od šest meseci. Na sednici je bilo reči i o pogoršanju bezbednosnih prilika u naselju Kišnica, zbog sve učestalijih napada Albanaca na tamošnje Srbe i njihovu imovinu.

Izvor: RTV Gračanica

SO Gračanicabudžet
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva