:

:

TV Most

clock

Februar 20, 2020   13:49

0

124

Održana audicija za festival izvornih pesama „Carski glasovi“ u Šilovu

Audicija za festival izvornih pesama „Carski glasovi“, u čast Jordana Nikolića i Mare Đorđević, održana je u Velikoj sali Kulturno prosvetnog centra „Božidar Mitrović Šandor“ u Šilovu.

Prema rečima direktora  ovog festivala Zlatka Stojanovića  prvi deo koncerta na kome će se izvoditi pesme sa Kosova i Metohije biće održan u Gračanici ,dok će drugi deo biti izveden u Beogradu u čast Jordana Nikolića i Mare Đorđević.

,,Nadamo se da ovaj koncert preraste u nešto tradicionalno i da sledeće godine to bude takmičarski festival gde ćemo promovisati talentovane ljude od 10 do 25 godina sa prostora Kosova i Metohije,, kaže  Snežana Aleksić ,glavni organizator i izvršni producent ispred  Doma kulture u Gračanici.

Deca koja su učestvovala na ovoj audiciji kažu da nisu imala tremu i da su neki od njih već imali iskustva u sličnim muzičkim projektima. Tako da se nadaju da će uskoro zapevati pred većim auditorijumom.

Inače organizatori ovogodišnje manifestacije su Udruženje estradnih umetnika i izvođača Kosova i Metohije i Dom kulture Gračanica pod pokroviteljstvom Kancelarije za KIM .

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva