:

:

TV Most

clock

Jul 12, 2019   15:18

0

290

Opština Gračanica počinje izgradnju kuća za šest porodica

Opština Gračanica odobrila je izgradnju šest kuća na osnovu konkursa iz Socijalne karte stanovanja.

Prema ranijem konkursu komisija je odlučila da opština izgradi šest novih stambenih jedinica za porodice iz socijalne kategorije, za mlade bračne parove i raseljena lica. Odabrano je njih šest koji će do kraja godine dobiti svoj krov nad glavom.

Prema rečima direktora opštinskog odeljenja Urbanizma Dejana Jovanovića izgradnja šest kuća počeće do kraja leta jer je u toku tenderska procedura.

Kazao je da je šest porodica iz šest sela opštine Gračanica izabrano za izgradnju kuća te da je komisija odluku o odabiru porodica donela na  osnovu detaljne analize dokumentacije i utvrđivanja činjeničnog stanja.

Jovanović navodi da je jedan od vodećih prioriteta opštine Gračanica stambeno zbrinjavanje koje će se nastaviti i nakon izgradnje ovih šest kuća. U planu je izgradnja novih stambenih zgrada u Gračanici i nastavak dodele građevinskog materijala a sve prema Socijalnoj karti stanovanja.

On poziva meštane koji su učestvovali u konkursu na strpljenje te da će se svima pomoći u skladu sa mogućnostima i potrebama porodica.

Rang lista dobitnika izgradnje novih stambenih objekata:

1. Dejan Maksimović iz Dobrotina,
2. Milan Simić iz Gračanice,
3. Nemanja Maksimović iz Livađa,
4. Zlatan Stanojević iz Lapljeg Sela,
5. Milan Simić iz Lepine i
6. Katarina Marković iz Sušice.

Izvor: RTV Gračanica

gračanicaizgradnja stanova
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva