:

:

TV Most

Foto: facebook

clock

Decembar 17, 2020   15:40

0

38

Opština Leposavić donirala opremu za kovid ambulantu

Opština Leposavić donirala biohemijski analizator, lap top računar i zaštitnu opremu za kovid ambulantu u Leposaviću.

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima, obišao je Dom zdravlja i uručio je biohemijski analizator sa pratećom opremom, lap top računar  i zaštitnu opremu za potrebe kovid ambulante Doma zdravlja u Leposaviću.

Kako je navedeno na Fejsbuku, to je učinjeno u cilju spečavanja širenja epidemije korona virusa.

"Rukovodstvo opštine Leposavić u svakodnevnoj je komunikaciji i koordinaciji sa nadležnim zdravstvenim i državnim institucijama, pre svega sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, kako bi omogućili zdravstvenim ustanovama da funkcionišu bez problema i nedostataka u borbi protiv pandemije korona virusa. Kao rezultat dobre saradnje i koordinacije, opštinsko rukovodstvo je danas uručilo zaštitnu opremu kovid ambulanti u Leposaviću, jednokratne mantile, kombinezone, maske, rukavice, alkohol, kaljače, hirurške kape, koje će olakšati rad zdravstvenih radnika i sprečiti dalje širenje virusa“, navedeno je na Fejsbuku.

Todić je istakao da opština pomaže zdravstvene ustanove i radnike sa neophodnom zaštitnom opremom, medicinskim materijalom i opremom, kako bi stvorili što bolje i kvalitetnije uslove za zdravstvenu zaštitu stanovnika.

On je istakao da je cilj države da sačuvaju bolnice, domove zdravlja, kao i zdravstvene radnike koji leče obolele od koronavirusa.

Opština Leposavić apeluje na građane da poštuju preporuke Kriznog štaba, da pokažu društvenu odgovornost i solidarnost, da nose zaštitne maske i kontakte svedu na minimum.

Izvor: Kosovo online

Leposavićkovid ambulanta
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?