:

:

TV Most

Foto: Politika

clock

Decembar 26, 2020   13:36

0

54

Opština Leposavić u žutoj zoni

Krizni štab Opštine Leposavić saopštio je da je na osnovu propisanih mera na suzbijanju pojave i širenja virusa korona, a na osnovu ovonedeljnog preseka stanja došlo do poboljšanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Leposavić izazvane virusom koronaa tako da se od juče 25. 11. 2020. godine opština Leposavić nalazi u žutoj zoni.

Opština Leposavić nalazi se od juče u umereno rizičnoj zoni, pa su u skladu sa tim stupile na snagu nove mere donete od strane nadležnih institucija:

- Ukinuta je zabrana kretanja građana u bilo kom vremenskom periodu u toku dana

- Ograničava se rad svih ugostiteljskih objekata, trgovinskih i drugih radnji na teritoriji opštine Leposavić u periodu od 20:00ͪ  do 05:00ͪ . Od ove mere izuzete su benzinske stanice (pumpe) i apoteke.

- U periodu kada je dozvoljen rad gore pomenutim trgovinskim radnjama i ugostiteljskim objektima, apeluje se na vlasnike istih da poštuju mere zaštite koje su na snazi, odnosno da osoblje i radnici nose zaštitnu opremu (maske), kao i da dezinfekciona sredstva u svakom trenutku budu dostupna korisnicima usluga. 

Krizni štab Opštine Leposavić uputio je apel stanovnicima da se, bez obzira na poboljšanu epidemiološku situaciju, striktno pridržavaju uputstava i  mera donetih od strane nadležnih institucija, da pokažemo ličnu i društvenu odgovornost, solidarnost i jedinstvo, a sve u cilju zaštite zdravlja i dobrobiti svih.

Izvor: TV Most, Opština Leposavić

KiMLeposavićkoronavirusžuta zona
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?