:

:

TV Most

clock

Decembar 30, 2022   12:46

0

146

Opština Zvečan uz podršku Kancelarije za KiM obezebedila novogodišnje paketiće za novorođene mališane

Oština Zvečan, uz podršku Kancelarije za Kosovou i Metohiju, za sve novorođene mališane sa područja opštine, obezbedila je novogodišnje paketiće u vrednosti od 9.793 dinara.

U opštini Zvečan od početka godine do danas rođeno je 97 beba, što je duplo više u odnosu na prošlu godinu a to predstavlja nadu da će ovo mesto imati još više mlađih naraštaja.

Srećne novogodišnje praznike deci i njihovim roditeljima poželeo je i predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević koji je istakao, da će opština nastojati iz godine u godinu da ulaže u sve aktivnosti koje doprinose unapređenju položaja dece i omladine i celokupan sadržaj koji doprinose razvoju dece na ovim prostorima.

„Važno je da pokažemo koliko su nam deca bitna ali da smo i uprkos napetoj bezbednosnoj situaciji, uspeli da i ove godine obradujemo naše najmlađe sugrađane i ulepšamo im predstojeće praznike. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo u narednim godinama moći da se pohvalimo da smo uvećali broj dece kojoj ćemo pokloniti slatkiše sa namerom da im ulepšamo praznike“, rekao je Todosijević.

Opština Zvečan se zahvaljuje Kancelariji za Kosovu i Metohiju jer sa radošću i ponosom svake godine priređuje paketiće za naše najmlađe sa željom da sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne i u većem broju.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMIvan TodosijevićKancelarija za KiMnovogodišnji paketićiZvečan

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva