:

:

TV Most

Foto: ilustracija

clock

Decembar 23, 2018   14:51

0

201

Opštinski odbor SPS Gore: Podrška politici prema KiM

Opštinski odbor SPS u Gori saopštio je da u poptunosti podržava politiku koju predsednik ove stranke i ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, zastupa prema Kosovu i Meothiji. Naime, u saopštenju za javnost, ističe se da je Goranska zajednica maksimalno uključena i da sa pažnjom prati dešavanja oko KiM.

- Naš odbor koji broji više stotine članova dao je aktivan doprinos pripremi jubilarnom desetom kongresu stranke i u potpunosti podržavamo politiku predsednika naše partije vezanu za Kosovo u koju je naša Gornaska zajednica maksimalno uključena. Pre svega saglasni smo sa sastavom koji je predočio predsednik naše stranke i ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić, da nema nastavka dijaloga dok privremene institucije u Prištini ne ukinu dodatne takse na proizvode iz centralne Srbije  -ističe se u saopštenju za javnost OO SPS Gore koje je potpisao predsednik Orhan Ibrahimi.

Inače, u saopštenju OO SPS Gora navodi se da trenutno na području Gore živi između 7000 i 8000 Gornaca koji su obuhvaćeni raznim vidovima pomoći Vlade Srbije i da na ovom područu opstaju isključivo zahvljajući pomenutim primanjima.

Izvor: Večernje novosti

SPSGoraKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva