:

:

TV Most

Foto: FSS

clock

Septembar 19, 2019   8:25

0

174

Organizacija Kup utakmice Crvene zvezde sa Trepčom skoro nemoguća misija

Voljom žreba za šesnaestinu finala Kupa Srbije odlučeno je da će Trepča da ugosti Crvenu zvezdu 25. septembra. Takođe je odlučeno da bi ta utakmica trebalo da se odigra u Zvečanu, na stadionu Trepče. Međutim, fudbalski savez takozvane države Kosovo već je zapretio da odigravanje te utakmice praktično neće biti moguće.

"Novosti" su juče od predsednika Takmičarske komisije FSS Miodraga Jankovića (na slici) dobili određena tumačenja pre odigravanja ove utakmice.

- Mi ćemo da pokušamo sve da se taj meč odigra u zadatom terminu, a pošto je Trepča izvučena na žrebu kao domaćin Crvenoj zvezdi, to realno stvara određene organizacione probleme. Pre svega oko same organizacije utakmice, pa do gostovanja navijača u Zvečanu, što je u ovom trenutku nemoguća misija - kaže Janković.

U Fudbalskom savezu Srbije, koji je organizator takmičenja u Kupa Srbije, razmišljaju i o promeni domaćinstva, pa je tako moguće da Crvena zvezda u Beogradu ugosti Trepču.

Inače, fudbaleri Trepče takmiče se u trećem rangu, u Srpskoj ligi Zapad u kojoj su posle sedam kola na 10. mestu sa devet bodova (dve pobede, tri remija i dva poraza). Prema našim saznanjima, organizacija njihovih mečeva u Zvečanu deluje ponekad kao nemoguća misija, jer ekipe koje na utakmcie dolaze iz Srbije na administrativnom prelazu ne idu jednim autobusom, već sa nekoliko privatnih automobila i prijavljeni kao privatni posetioci. A, transport opreme i dresova gostujuće ekipe je tek priča za sebe...

Izvor: Novosti

KiMKup SrbijeCrvena zvezdaTrepča
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva