:

:

TV Most

clock

Mart 10, 2020   13:11

0

215

Orlić: SzS pokušava da se okoristi o bilo koju nesreću

Država čini apsolutno sve da zaštiti ljude od korona virusa, dok Savez za Srbiju ne bira sredstva pokušavajući da se okoristi o bilo koju nesreću, klevetajući državu i šireći histeriju, izjavio je danas član Predsedništva SNS Vladimir Orlić.

Poručio im je da ostave jednom državu na miru, kao i narod kojem je preko glave da mu pamet sole tajkuni, saopštila je SNS.

"Famozni ''stručnjaci'' za sve, u čije je vreme zvanično 137 ljudi umrlo od gripa, a da o pandemiji u medijima nije mogao pošteno ni glas da se pusti. Koji su umeli stručno samo da to medijski zataškavaju, kriju i lažu, umesto da narod obaveste o opasnostima koje su pretile i nešto konkretno preduzmu", naveo je Orlić.

Jedino su umeli da kradu i po tome su bar neprevaziđeni, dodao je Orlić.

"Dok je virus pre 10 godina odnosio glave ljudi, oni su se međusobno prepucavali na temu ko je uvezao vakcine i ko se koliko ugradio. Jer ih je samo zarada uvek zanimala i tada, baš kao i danas, a ljudski životi ih nisu zanimali nikada. Tih 137 zvanično preminulih, a prema procenama stručnjaka koje je zbog organizovanog zataškavanja od strane bivšeg režima teško potvrditi - žrtava je bilo i nekoliko puta više", rekao je Orlić, dodajući da je to pravi prikaz njihove brige za narod u Srbiji.

Orlić napominje da bi se oni najviše sada obradovali kada bi neko u Srbiji umro od korona virusa, kako bi se još više ostrvili na državu, koju više nisu u prilici da pljačkaju i uništavaju.

Potpuno je jasno, kada bi se takvi dokopali vlasti bilo gde tu ne bi bilo života nikome drugom, rekao je Orlić i istakao da to narod dobro vidi i da ih je zato "trajno izolovao".

Izvor: Танјуг

OrlićSNSSzS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva