:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

April 10, 2021   17:55

0

22

Osmaci polagali probni završni ispit

Probni završni ispit za male  maturante u školama u sredinama na centralnom Kosmetu radilo je 372 učenika, a kako kažu u školama sve je proteklo bez problema i u skladu sa određenom provedurom.

„Deca kažu da je test bio lak. Danas su radili probni test iz Srpskog jezika i kombinovani test koji obuhvata pet predmeta, hemiju, fiziku, biologiju, istoriju i geografiju. Prethodnog dana održan je probni test iz matemake. Deca će imati dosta vremena da se do juna pripreme za završni ispit“, kazao je direktor Osnovne škole „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu, Ljubiša Karadžić.

I opšti utisak osmaka je da probni ispiti iz srpskog jezika i kombinovanog  testa nisu bili teški, a da će im probni ispit dobro doći kako bi se bolje pripremili za završni ispit koji će biti održan 23.24.i 25. juna.

Prema planu školske uprave u deset srednjih škola, za upis u prvi razred, u srpskem sredinama u Kosovskom okrugu određeno je 600 mesta, a od toga 450 mesta za četvrti stepen, i 150 mesta za trogodišnja zanimanja, što je znatno više od broja osmaka koji za njih konkurišu.

Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?