:

:

TV Most

clock

Oktobar 02, 2019   23:03

0

109

Pacoli odgovara Lavrovu : Članstvo Kosova u NATO i naš izbor

Ministar inostranih poslova Kosova u ostavci, Behdžet Pacoli je danas odgovorio ministru inostranih poslova Rusije, Sergeju Lavrovu da će se Kosovo učlaniti u NATO uz podršku Sjedinjenih američkih država i Evrope i da je to izbor Kosova.

„Za mog ruskog kolegu Lavrova: Kosovo će postati članica NATO-a uz podršku SAD i Evrope. To je naša sudbina i naš izbor. Niko, još manje Rusija ne može da nas ometa u tom strateškog cilja koji štiti naš region“, napisao je Pacoli je tviteru.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da SAD pokušavaju da revidiraju Briselski sporazum, u delu koji se odnosi na Zajednicu srpskih opština, kako bi „uvukle Kosovo u NATO“ i tamo zadržale svoju vojnu bazu, prenela je ruska agencija TASS.

„Ova zajednica nije teritorijalno kompaktna – postoji sever, gde su teritorije blizu jedna druge i postoje enklave, koje su takođe deo ove zajednice. Ova zajednica ima svoju zastavu, himnu i grb. Sporazum je ostao na papiru četiri godine“, rekao je Lavrov na 16. godišnjoj sednici tink tenka iz Moskve „Klub za diskusiju Valdaj“.

Izvor: Beta

PacoliLavrovNato
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?