:

:

TV Most

clock

Decembar 26, 2018   16:32

0

425

Paketići mališanima u Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku

 Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije uručili su danas na Kosovu i Metohiji novogodišnje paketiće predškolcima iz opština Leposavić, Zvečan i Zubin Potok .

Poklonima je uoči Novogodišnjih praznika obradovano 1.200 mališana, a paketiće je u predškolskoj usanovi „Naša radost“ u Leposaviću uručio predsednik VS S Viktor Jelenić.

„Svoj deci znače pažnja i pokloni, a ovoj ovde posebno. To se danas videlo i na njihovim licima“, rekao je Jelenić, koji je preneo pozdrave i poruke podršku svih vaterpolo reprezentativaca Srbije.

Mališanima je na toplom dočeku i novogodišnjoj priredbi zahvalio generalni sekretar VS S Nemanja Marijan koji je rekao da je ganut radošću naše dece na KiM i ukazanom dobrodošlicom.
„Drago mi je da smo makar malo uspeli da obradujemo našu dečicu ovde na KiM i trudićemo se da i u budućnosti u sličnim akcijama što više naših mališana obradujemo“, kazao je Jelenić.
Predsednik Privremenog organ opštine Leposavić Zoran Todić kazao je da su ovim toplim gestom srpki vaterpolisti još jednom dokazali da su uz svoj narod na KiM.
„Zahvaljujem u ime sve tri opštine u kojima su deca dobila paketiće. Hvala našim šampionima i Vaterpolo savezu Srbije, jer samo njihovo prisustvo vredi više nego svaki poklon. Oni su još jednom dokazali da su uz svoj narod na KiM i ta poruka nam mnogo znači jer vidimo da nismo sami kada nam je to najpotrebnije“, rekao je Todić.

Izvor: Taнјуг

Leposavićvaterpolistipaketići
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva