:

:

TV Most

Foto: Novosti

clock

Januar 16, 2019   13:39

0

341

Pantović: Objavljivanje snimaka kontroverza

Povodom fotografija koje su se u javnosti pojavile u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, a za koje kosovski tužilac tvrdi da su autentične, advokat Ljubomir Pantović kaže da tu postoji kontroverza.

Godinu dana od ubistva Olivera Ivanovića navršava se danas, a istraga još nije dala odgovore na pitanja ko je izvršio, a ko naručio njegovo ubistvo.

U međuvremenu, u javnosti su se pojavile fotografije sa nadzornih kamera za koje se već godinu dana tvrdi da su u vreme ubistva bile isključene.

Specijalni kosovski tužilac, za N1 je objasnio da su fotografije autentične, da su nastale nakon ubistva, ali da ne zna kako su se našle u novinama.

Fotografije na kojima se vidi telo Olivera Ivanovića, a koje su objavili beogradski mediji, autentične su, potvrdio je za N1 postupajući tužilac u istrazi ubistva Ivanovića, Sulj Hodža.

Kako je rekao, fotografije su nastale neposredno nakon ubistva, kada su proradile nadzorne kamere na prostorijama pokreta koji je Ivanović predvodio.

Advokat Ljubomir Pantović kaže da je simtomatično da se odjednom pojavljuju “nekakvi snimci”.

“Pa oko tih snimaka, postoji jedna da kažem kontroverza. Kolega i ja smo bili tačno pre godinu dana ujutro kad je taj risiver i kada su kamere praktično od strane istražne jedinice policije uzete na analizu, šta se dalje dešavalo, zaista ne znam. Malo je simptomatično da se odjednom sada posle godinu dana pojavljuju nekakvi snimci, ali sve je to stvar istrage i za sada ništa konkretno ne mogu da kažem u vezi sa tim.”

Izvor: Radio Kontakt Plus

Ljubomir Pantovićubistvo Olivera Ivanovića
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva