:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Januar 13, 2021   9:09

0

103

Partizan i Zvezda nastavljaju u evropskim kupovima

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde nastavljaju danas takmičenja u evropskim kupovima.

Crno-beli danas igraju prvi meč novoformirane grupe Top 16 faze Evrokupa protiv italijanskog Trenta, a Zvezda danas i za tri dana gostuje madridskom Realu, odnosno Valensiji u Evroligi.
Trener Partizana Saša Filipovski, nakon poraza u ABA ligi od Borca u Čačku, rekao je da očekuje reakciju tima u napadu i odbrani u današnjoj utakmici od 20.30 u hali Hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.
"Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, očekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne možemo živeti u prošlosti. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom", rekao je Filipovski za klupski sajt.
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, pred meč 19. kola Evrolige protiv Reala večeras u Madridu od 21.00, izjavio je da se nada kako će njegov tim biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerbahčeom.
"Naš fokus je da budemo bolji iz dana u dan, prvo se okrećemo Realu, igramo protiv tima koji ima najveće ambicije. Pokazuje da će tako biti i ove sezone, igraju dobro i pored nedostatka pojedinih igrača. Nadam se da ćemo biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerbahčeom, da ćemo smanjiti broj izgubljenih lopti, bolje i precizinije izvoditi neke male stvari. Jednostavno, pokušaćemo da budemo bolji", rekao je Radonjić za klupski sajt pred put u Madrid.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva