:

:

TV Most

Foto: Kosovo Online

clock

Septembar 08, 2019   19:46

0

322

Pehar Kupa KiM u rukama Trepče

Rutinskom pobedom od 3:1 nad ekipom Poleta iz Lapljeg sela fudbaleri Trepče postali su danas još jednom pobednici Kupa Kosova i Metohije.

Iako je razlika u kvalitetu od samog početka bila na strani Trepče, gosti iz Lapljeg sela su prvi došli u vođstvo u 20. minutu, posle greške odbrambenog igrača domaćih Trajkovića. Još toliko vremena bilo je potrebno fudbalerima Trepče da krunišu golom svoju nadmoć na terenu.Četiri minuta pre kraja prvog poluvremena loptu u protivnički gol sproveo je Tomić pa se na odmor otišlo uz nerešen rezultat.

Već sa sudijskim zvuždukom koji je označio početak drugog poluvremena postalo je jasno da će pehar Kupa FS Kosova i Metohije ukrasiti prostorije Trepče. Odlučnost u napada u rezultatsku prednost pretvorio je, u  52 minutu, povratnik Mirza Idrizović koji je i tri minuta kasnije, još jednim golom, postavio konačan rezultat ovog meča. Odlična igra posle jednomesečne pauze zbog povrede izdvojila ga je od drugih i zato je pehar na najbljeg igrača meča upravo otišao u ruke Idrizovića.

„Zahvalio bi se saigračima na borbenosti i želji za igrom. Ja sam se posle mesec dana vratio na teren i zato će mi ovaj trofej i nagrada za najboljeg igrača biti još veća motivacija u narednom periodu – rekao je za Kosovo Online Mirza Idrizović.

Pod dirigentskom palicom šefa stručnog štaba Zorana Lučića Trepča je za kratko vreme osvojila dva trofeja, a bez poraza je i u prvenstvenim utakmicama Srpske lige grupe Zapad.

„Ovaj meč je došao posle teškog gostovanja koje smo imali u Loznici. Čestitam fudbalerima Poleta na igri i zalaganju, a mojim igračima na još jednoj pobedi i osvojenom trofeju – rekao je za Kosovo Online trener ekipe Zoran Lukić.

U ime predsednika FS КiM Milana Radoičića pehar pobedničkoj ekipi Trepče uručio je gradonačelnik Goran Rakić. On je današnji bratski derbi između Poleta i Trepče ocenio kao promociju sporta i uputio poziv svim mladima da se što više bave sportom.

Pobedom u finalalnoj utakmici fudbaleri Trepče su se plasirali u šesnaestinu finala Kupa Srbije.

Izvor: Kosovo Online

FK Trepčapobeda
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva