:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Novembar 29, 2020   21:56

0

264

Petković čestitao Radojeviću ubedljivu pobedu

Čestitam Milanu Radojeviću na izboru za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice i Srpskoj listi na još jednoj ubedljivoj pobedi srpske sloge i jedinstva, srećan zbog toga što je ovime i politika Republike Srbije na Kosovu i Metohiji odnela pobedu i od građana još jednom dobila ubedljivu podršku, saopštio je večeras direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.  

Srpski narod u severnoj Kosovskoj Mitrovici ovime je potvrdio svoju nepokolebljivu volju da ostane i opstane na Kosovu i Metohiji, u čemu će na svaki način biti podržan od predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije. 

Glasajući za kandidata Srpske liste naši sunarodnici u Kosovskoj Mitrovici potvrdili su i podršku ideji srpske političke sabornosti na Kosovu i Metohiji, prepoznajući u Srpskoj listi krovnu državotvornu političku snagu u pokrajni.   

Predsednik, Vlada i Kancelarija za Kosovo i Metohiju će, u skladu sa strateškim značajem tog grada za opstanak našeg naroda u južnoj pokrajni, nastaviti da na svaki način rade na tome da severna Kosovska Mitrovica ostane grad mira, mladosti i budućnosti.  

Severna Kosovska Mitrovica je jedina urbana sredina na Kosovu i Metohiji u kojoj Srbi danas čine većinu, i kao takva je ključan politički centar i centar našeg obrazovnog i zdravstvenog sistema, i to će i nadalje biti. 

Srbi u Kosovskoj Mitrovici su, prkoseći epidemiji i raznim opstrukcijama Prištine, još jednom pokazali političku zrelost i odgovornost, na čemu im čestitam, uveren da su načinili pravi izbor.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Petar PetkovićKancelarija za KiMizbori za gradonačelnikaMilan Radojević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva