:

:

TV Most

clock

Novembar 14, 2021   21:09

0

227

Petković čestitao Srpskoj listi i Bogdanoviću na pobedi u Klokotu

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, čestitao je večeras  ubedljivu pobedu u drugom krugu lokalnih izbora, Srpskoj listi i njenom kandidatu za gradonačelnika Klokota, Vladanu Bogdanoviću.

 

"Čestitam ubedljivu pobedu našoj Srpskoj listi, našem narodu i saborcima u Klokotu i novom gradonačelniku Vladanu Bogdanoviću koji su večeras ostvarili veličanstven i veoma važan trijumf za naš ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji! 

Ovo je pobeda srpskog naroda, pobeda srpske sloge i jedinstva, pobeda za nova radna mesta, nove puteve i ulaganja! 

Uspeli smo da sačuvamo i odbranimo naš bedem na Kosovu i Metohiji i zadržimo svih 10 opština sa srpskom većinom u srpskim rukama. Hvala našem narodu u Klokotu koji je najvećom izlaznošću danas na teritoriji KiM, pokazao veliki stepen odgovornosti i svesti o značaju trenutka u kome se nalazimo. 

Još jednom je Srpska lista pokazala da se jedina istinski zalaže i bori za srpske nacionalne interese na Kosovu i Metohiji, zbog čega i ima snažnu podršku srpskog naroda u pokrajini, ali i  podršku zvaničnog Beograda, našeg predsednika  Aleksandar Vučić i Kancelarije za Kosovo i Metohiju", napisao je Petković na svom Fejsbuk nalogu.

 

Честитам убедљиву победу нашој Српској листи ????????, нашем народу и саборцима у Kлокоту и новом градоначелнику Владану...

Posted by Др Петар Петковић on Sunday, November 14, 2021

Izvor: TV Most

Petar Petkovićlokalni izboriKlokotSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva