:

:

TV Most

clock

Februar 16, 2022   17:54

0

153

Petković: Dok drugi ruše i skrnave, Kancelarija za Kosovo i Metohiju je tu da obnavlja, pomaže, gradi i podiže

Kancelarija za Kosovo i Metohiju postavila je novi, osveštani krst i srpsku trobojku na Spomenik ubijenim i kidnapovanim Srbima sa teritorije opštine Orahovac koji je oskrnavljen krajem prošle godine, objavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Meothiju Petar Petković na svom fejsbuk nalogu.

"Kao što smo obećali, Kancelarija za Kosovo i Metohiju postavila je novi, osveštani krst i srpsku trobojku na Spomenik ubijenim i kidnapovanim Srbima sa teritorije opštine Orahovac koji je oskrnavljen krajem prošle godine", objavio je Petković na svom fejsbuk profilu. 

Petković je podsetio da se "ovo spomen obeležje u sećanje na 84-oro ubijenih i kidnapovanih Srba, našlo se novembra prošle godine na udaru albanskih ekstremista koji su polomili krst i jarbol i uništili srpsku zastavu". 

Tada smo obećali da ćemo porušeno obnoviti i to smo i učinili, dodao je u objavi direktor Kancelarije za KiM. 

Petković je poručio da "dok drugi ruše i skrnave, Kancelarija za Kosovo i Metohiju je tu da obnavlja, pomaže, gradi i podiže!"

 

Kао што смо обећали, Канцеларија за Косово и Метохију поставила је нови, освештани крст и српску тробојку на Споменик...

Posted by Др Петар Петковић on Wednesday, February 16, 2022

Izvor: TV Most, fejsbuk

KiMKancelarija za KiMPetkovićOrahovac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva