:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Decembar 05, 2020   14:14

0

164

Petković: Đorđević opet priziva destabilizaciju na severu KiM

To što Mlađan Đorđević priželjkuje destabilizaciju i svakog dana priziva negativni razvoj situacije za Srbe na severu Kosova i Metohije, najbolje pokazuje koliko je dotični opozicioni dezinformator ponovo spreman da se igra životima ljudi zarad svog političkog profilisanja, saopštio je danas član GO SNS Petar Petković.

 

"Hoće li Đorđević snositi političku odgovornost kad prođe taj 14. decembar, nakon kog će Srbi na severu KiM i dalje imati električnu energiju, kao i do sada?", upitao je Petković.

Ono što obećavam Đorđeviću je, ističe, da mu se ta želja o destabilizaciji na severu Kosova i Metohije neće ispuniti.

"Za razliku od perioda kada je Đorđević sa Borisom Tadićem i svojim kumom Draganom Đilasom bio na vlasti i ostavio na cedilu Srbe s Kosova i Metohije tokom pogroma 2004. godine i jednostrano proglašene nezavisnosti takozvanog Kosova 2008, mi nikada nećemo ostaviti naš narod na KiM", kaže funkcioner SNS.

Naglašava da Srbi veruju Aleksandru Vučiću, zato što je on jedini predsednik koji je otvoreno ponovio više puta da Srbija nikada više neće dopustiti nove "Oluje" i pogrome.

"I dok ste Vi, Đorđeviću, s Tadićem i Đilasom doveli Euleks na KiM i postavili granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, mi čuvamo naš narod, borimo se za mir i budućnost", naveo je Petković.

Uostalom, kaže, što se Mlađan Đorđević toliko brine za struju na severu KiM, iz toplog stana u Beogradu, iz kog voli najborbenije da brani Kosovo i Metohiju?

"Srbe na KiM nek ostavi na miru, jer ti koji su pametovali stotinama kilometara udaljeni od KiM, samo su štetu pravili. Stalna Đorđevićeva potreba da onespokojava i zavađa Srbe, i to ne samo na KiM, najbolje svedoči o opasnoj prirodi njegovog političkog angažmana i namerama onih koji, zajedno sa njim, sistematično rade na slabljenju i destabilizaciji Srbije", zaključio je Petković.

Izvor: T a n j u g

Petar PetkovićMlađan ĐorđevićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva