:

:

TV Most

clock

Jun 01, 2023   16:59

0

104

Petković: Kada će biti uhapšen specijalac koji je pucao u Galjaka

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da lekari, rudari i vaspitači mirno protestuju na severu KiM, jer su pripadnici kosovske specijalne policije, kako je rekao, okupirali objekte u tim gradovima i upitao kada će biti uhapšen specijalac Rosu koji je pucao na Dragišu Galjaka u leđa.

''Lekari, rudari, vaspitači mirno protestuju na severu KiM, jer su vaše duge cevi i lažni gradonačelnici, Dželjalje Svečlja (ministar unutrašnjih poslova u vladi privremenih prištinskih institucija), okupirali naše objekte uz suzavce i šok bombe, a vaši ekstremisti divljaju u južnoj KM uz povike terorističkoj UČK i govor mržnje prema Srbima! Ko će odgovarati za to?'', napisao je Petković na svom nalogu na Tviteru.

U nastavku tvita, on je postavio dve fotografije na kojima se vide rane od metaka na leđima Srbina Dragiše Galjaka.

''Vama su, Svečlja, samo kriminalci i bande u glavi, jer polazite od sebe i svog gazde Kurtija! Petoro Srba upucano je od početka godine, a na desetine povređeno zbog vaših specijalaca! Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka?'', napisao je Petković ispod tih fotografija.

Izvor: T a n j u g, TV Most

KiMPetkovićGaljak
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva