:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Maj 26, 2019   20:30

0

180

Petković: Laži i podmetanja Zorana Živkovića

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković rekao je da je Zoranu Živkoviću prilika da sutra u Narodnoj skupštini, gde je mesto za sve razgovore i debate, iznese sve svoje primedbe i predloge, ali da se tamo suoči i sa argumentima i diskusijom o svojim rezultatima, a ne da se lažima i podmetanjima krije iza stranačkih saopštenja.

 

Petković u saopštenju navodi da je Živković među poslednjima koji ima pravo da priča o Kosovu i Metohiji, jer je, kaže, upravo on sarađivao sa albanskim teroristima, koji su u vreme dok je bio u izvršnoj vlasti puštani iz srpskih zatvora.

"Živković i njegova bratija Đilas, Tadić, Jeremić, Borko Stefanović ništa nisu učinili kako bi se sprečila samoproglašena nezavisnost Kosova 2008. godine, a diletantskim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde udarili su eksere na kovčeg te i takve nezavisnosti, da bi 2011. godine postavili prelaze između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku", rekao je funkcioner SNS.

Živković, navodi Petković, svesno izbegava da saopšti da u vladi Haradinaja sede, ne predstavnici Srpske liste, već upravo predstavnici pokreta "1 od 5 miliona" i privatni Srbi Haradinaja i Tačija, koji podršku kod Srba na KiM nemaju i nikoga osim sebe ne predstavljaju, osim podrške koju imaju upravo od Haradinaja, Tačija, Živkovića, Đilasa, Jeremića, Stefanovića, Obradovića...

A koliku podršku Srbi na KiM daju politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić videlo se i na poslednjim izborima za gradonačelnike četiri opštine na severu pokrajine, gde su svi kandidati za gradonačelnike Srpske liste, kao državnog projekta Republike Srbije, odneli ubedljive pobede sa 95 odsto osvojenih glasova birača, saopštio je Petković.

Izvor: T a n j u g

PetkovićSNSZoran ŽivkovićparlamentKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva