:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 26, 2020   13:33

0

86

Petković: Napadi na Vučića vrhunac političkog neukusa

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković ocenio je danas da je najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića vrhunac političkog neukusa i nagoveštaj "jednog mračnog perioda".

 

U tom mračnom periodu, navodi Petković, niko neće biti pošteđen javnog linča režiranog u kuhinjama "vlasnika prljavog kapitala".
"Ovde nije reč samo o obezvređivanju svih standarda pristojnosti u javnoj komunikaciji, već o mnogo ozbiljnijem i opasnijem planu da se kod građana usadi nepoverenje u institucije države, čime bi se otvorio prostor za vaninstitucionalno i prevratničko delovanje grupe tajkuna koji smatraju da su iznad države i svakog zakona", naveo je Petković u saopštenju.
On kaže da, ako brat, sin i roditelji predsednika Srbije mogu da postanu kolateralna šteta i legitimne mete "tajkunskih napora za osvajanje vlasti", onda ničija porodica neće biti pošteđena i zašićena od, kako on kaže, "bahate samovolje Šolakove i Đilasove družine".
"Svaki slobodan i misleći čovek dužan je zato da kaže - dosta! Porodica je u srpskoj tradiciji uvek bila svetinja, i važno je da građani budu svesni važnosti odbrane vrednosti na kojima naše društvo i država počivaju", naveo je Petković.
On kaže i da Srbija nije tako mala i bespomoćna da bi je "kidnapovala grupica tajkuna i propalih političara", i da pobednika ni ovoga puta neće odlučiti to koliko je snažan agresor, već koliko je sveto ono što svi zajedno branimo.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva