:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 26, 2020   13:33

0

32

Petković: Napadi na Vučića vrhunac političkog neukusa

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković ocenio je danas da je najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića vrhunac političkog neukusa i nagoveštaj "jednog mračnog perioda".

 

U tom mračnom periodu, navodi Petković, niko neće biti pošteđen javnog linča režiranog u kuhinjama "vlasnika prljavog kapitala".
"Ovde nije reč samo o obezvređivanju svih standarda pristojnosti u javnoj komunikaciji, već o mnogo ozbiljnijem i opasnijem planu da se kod građana usadi nepoverenje u institucije države, čime bi se otvorio prostor za vaninstitucionalno i prevratničko delovanje grupe tajkuna koji smatraju da su iznad države i svakog zakona", naveo je Petković u saopštenju.
On kaže da, ako brat, sin i roditelji predsednika Srbije mogu da postanu kolateralna šteta i legitimne mete "tajkunskih napora za osvajanje vlasti", onda ničija porodica neće biti pošteđena i zašićena od, kako on kaže, "bahate samovolje Šolakove i Đilasove družine".
"Svaki slobodan i misleći čovek dužan je zato da kaže - dosta! Porodica je u srpskoj tradiciji uvek bila svetinja, i važno je da građani budu svesni važnosti odbrane vrednosti na kojima naše društvo i država počivaju", naveo je Petković.
On kaže i da Srbija nije tako mala i bespomoćna da bi je "kidnapovala grupica tajkuna i propalih političara", i da pobednika ni ovoga puta neće odlučiti to koliko je snažan agresor, već koliko je sveto ono što svi zajedno branimo.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?