:

:

TV Most

clock

Jul 13, 2021   8:30

0

92

Petković nastavlja posetu Kosovu i Metohiji

Kancelarija za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, danas će, drugog dana posete južnoj srpskoj pokrajini, u selu Berkovo, u opštini Klina, obići porodicu Borka Mašića i razgovarati sa meštanima o problemima sa kojima se suočavaju, saopštila je pres služba Vlade Srbije.

On će zatim, u Vidanju, razgovarati sa jedinom Srpkinjom, povratnicom u Đakovicu, Dragicom Gašić. Nakon razgovora, planirane su izjave za medije.

Pored toga, u Donjoj Gušterici, Petković će posetiti domaćinstva Gorana Šubarića i Siniše Lazića, koja su pretrpela veliku materijalnu štetu tokom januarskih poplava.

U selu Straža, u opštini Gnjilane, Petković će obići socijalno ugroženu, šestočlanu porodicu Denić, kojoj je sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju sagrađena kuća.

Petković će završiti posetu Kosovu i Metohiji u selu Gornje Kusce, u opštini Gnjilane, gde će obići novoizgrađeni vrtić, koji će funkcionisati u okviru izdvojenog odeljenja Predškolske ustanove "Kolibri" iz Koretišta.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u ponedeljak je boravio u Zvečanu, gde je prisustvovao svečanoj akademiji povodom 30 godišnjice od osnivanja te opštine.

Izvor: TV Most

KiMKancelarija za KiMPetar Petković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva