:

:

TV Most

clock

Januar 13, 2021   14:25

0

82

Petković: Predstavnici opozicije sve radili da upropaste KIM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da to što Albanci sa KiM napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića najbolje govori o tome ko se bori za srpske interese na KiM. Petković je za tv Hepi rekao da su predstavnici opozicije u Srbiji, koji sada žele da brane Kosovo, u vreme dok su bili na vlasti radili druge stvari, između ostalog uveli granicu između Srba, doveli Euleks, izmestili odbranu KiM iz UN.

" Sve su radili da upropaste Kosovo i sad nama pričaju kako mi izdajemo Kosovo", zaključio je on.

On je, govoreći o politici opozicije u Srbiji rekao da ona ne postoji, već da se tu radi samo o mržnji pema predsedniku Aleksandru Vučiću i svemu onome dobrome što radi.

"Kada se grade nove fabrike, novi autoputevi, napada se predsednik Vučić, ugrožava njegova porodica, upućuju vrlo opasne pretnje smrću što je apsolutno nedopustivo. I kad to sve vidite onda je jasno da se takva netrpeljivost generiše pre svega iz izjava koje dolaze od neodgovornih opozicionara koji bi i da zgaze sopstvenu državu samo da bi naudili Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije", rekao je Petković.

Izvor: Танјуг

KiMPetkovićKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva