:

:

TV Most

clock

Februar 24, 2021   21:14

0

159

Petković: Rašić se dodatno upetljava u sopstvene laži

Uzaludni su pokušaji Nenada Rašića da opravda svoje laži i činjenicu da je politički zloupotrebio i rođenog sina, tako što će napasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ocenio je večeras član Glavnog odbora SNS i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

"Jedini koji se u ovoj situaciji sapleo o sopstvene laži jeste Nenad Rašić, zajedno sa svojom saradnicom Radom Trajković i Aljbinom Kurtijem, s kojima je dogovarao da tuču dve grupe mladića u Lapljem Selu, u kojoj je učestvovao i njegov sin Nikola, predstavi kao politički udar na sebe i svoju porodicu", naveo je Petković u saopštenju.

Umesto da prizna da je njegov "prištinski scenario" raskrinkan, Rašić se dodatno upetljava u sopstvene laži.

"Jedina i apsolutna istina je da deo odeljenja 4/2 Gimnazije u Lapljem Selu, kom pripada njegov sin Nikola Rašić, ove nedelje nastavu prati onlajn. Nikola je tako u trenutku tuče trebalo da bude kod kuće i prati nastavu onlajn. Šta je onda on tražio u dvorištu škole u danu kada za njega škola nije radila"? uputao je Petković.

Jedini odgovor je, kako navodi, da je došao na unapred dogovorenu tuču i da to njegov otac veoma dobro zna.

"Činjenicu da Nikola Rašić ove nedelje nije imao nastavu u školi, potvrdio je i direktor Gimnazije. O tome svedoči i izveštaj policije u kom se navodi da je Nikola Rašić došao autobusom sa grupom drugova u školsko dvorište", napominje funkcioner SNS.

"Zato može sada Nenad Rašić da priča šta hoće, svi su uhvaćeni u podloj nameri. I što više pokušavaju da se izvuku novim lažima, sve se više upliću u njih ko pile u kučine", zaključio je Petković.

Rašić je ranije večeras, kako je preneo portal Nova S, rekao da je siguran u to da njegov sin nije imao saznanja da će doći do tuče, te da se ne mogu "upoređivati dve grupe" - jedna koju su činili "goloruki učenici koji su izlazili iz škole", a druga - mladići od kojih su neki završili školu pre više godina i koji su ih čekali naoružani hladnim oružjem.

Izvor: Танјуг

KiMPetar PetrkovićtučaLaplje SeloNenad Rašić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva