:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Novembar 28, 2020   18:56

0

88

Petković: Svaka pretnja mora se najozbiljnije shvatiti

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković najoštrije je osudio najnovije pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje smo imali prilike da vidimo u dnevnom listu "Danas" koji se, kako kaže, nalazi pod direktnom kontrolom tajkuna Dragana Đilasa.

 

"Nedopustivo je da pojedinci, zaklanjajući se iza jeftinog humora i pokušaja ironije, praktično predsedniku Vučiću crtaju metu za odstrel.
Davno su neki karikaturisti prestali da budu čak i smešni i jasno se deklarisali kao politički komesari tajkuna i krupnog kapitala", naveo je Petković u saopštenju.
Očigledno je, kaže, da onog trenutka kada su u javnost isplivali podaci o imovinskom stanju i finansijskim malverzacijama brata Dragana Đilasa, on preko svojih medija pokušava da izvrši direktan pritisak na predsednika Vučića.
"Svedoci smo nedeljama kako se u delu opoziciono nastrojene javnosti i medija proglašava sezona lova na predsednika Vučića i njegovu porodicu, a sada je on označen i kao legitimna meta. I do sada je Vučić bio svima kriv za sve, a sada se stvara atmosfera u kojoj će biti i sam kriv ako mu se nešto desi? Zato ne čudi da nakon ovakvih slučajeva, usledi niz otvorenih pretnji na društvenim mrežama", navodi funkcioner SNS.
Nakon informacija iz Budimpešte da su postojale ponude dva kriminalna klana da se ubije predsednik Vučić, ističe Petković, nema mesta nikakvoj šali, već ozbiljnoj bezbednosnoj proceni ugroženosti predsednika i zato smatra da se svaka pretnja mora najozbiljnije shvatiti.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva