:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Decembar 07, 2020   7:53

0

296

Petković u dvodnevnoj poseti Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, boraviće danas i sutra u poseti Kosovskoj Mitrovici, Banjskoj i Zubinom Potoku, saopštila je Kancelarija za KiM.

Danas u 10 sati, u Kosovskoj Mitrovici, Petković će obići Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica i novoizgrađenu pi-si-ar laboratoriju.

Nakon toga, Petković će u Birou Kancelarije za Kosovo i Metohiju održati sastanak sa novoizabranim gradonačelnikom Severne Mitrovice, Milanom Radojevićem.

Sastanku će prisustvovati i predsednik Srpske liste Goran Rakić i predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

U 12:10 sati, Petković će se u Rektoratu Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici sastati sa rektorom Zdravkom Vitoševićem.

Planom posete predviđeno je da Petković poseti sedmočlanu porodicu Nedeljković, kojoj je Opština Kosovska Mitrovica, uz pomoć Kancelarije za Kosovo i Metohiju, obezbedila novčana sredstva za adaptaciju porodične kuće.

U 14 sati direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će manastir Banjska, gde će razgovarati sa vladikom raško-prizrenskim i kosovsko-metohijskim Teodosijem.

Nakon posete manastiru Banjska, Petković će obići Zdravstveno–turistički kompleks „Rajska banja“.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMPetar PetkovićKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva