:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Januar 06, 2021   8:56

0

235

Petković za Badnji dan i Božić na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković prisustvovaće obeležavanju Badnjeg dana i proslavi Božića na Kosovu i Metohiji.

U sredu, 6. januara u 12 sati, u Kosovskoj Mitrovici, Petković će uručiti ključeve stanarima za 36 novoizgrađenih stanova, u tri zgrade, u ulici Luja Braja. Stanovi su namenjeni stambenom zbrinjavanju mladih bračnih parova, porodica interno raseljenih lica, kao i stambeno ugroženog domicilnog stanovništva sa teritorije opštine Kosovska Mitrovica.

U 16 sati, u porti Crkve Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici, Petković će prisustvovati paljenju Badnjaka.

U četvrtak, 7. januara, u 6:20 sati, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković će u naselju Dobrotin kod Lipljana, u skladu sa Božićnim običajima, biti položajnik porodici Rašić.

U 7 sati, Petković će u manastiru Gračanica prisustvovati Božićnoj Liturgiji, koju će služiti episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski, Teodosije.

U 12 sati, direktor Petar Petković će Domu zdravlja Donja Gušterica, u opštini Lipljan, uručiti sanitetsko vozilo, namenjeno potrebama srpskog stanovništva sa prostora centralnog dela Kosova i Metohije.

Sve navedene aktivnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju biće sprovedene u skladu sa propisanim merama, zbog trenutne epidemiološke situacije, prouzrokovane virusom Kovid 19.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Petar PetkovićKancelarija za KiMBadnji danBožić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva