:

:

TV Most

clock

Maj 11, 2021   12:53

0

158

PKS: Sutra info dan o Akcionom planu za zajedničko tržište Zapadnog Balkana

Privredna komora Srbije (PKS), kao jedna od šest privrednih komora u okviru Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6), sutra organizuje info dan "Zapadni Balkan i Srbija: implementacija Akcionog plana za Zajedničko regionalno tržište - koristi i izazovi", saopšteno je iz PKS.

Na ovom onlajn događaju biće predstavljene koristi od primene plana i pokrenuta diskusija o izazovima kako bi se podstaklo zajedničko pronalaženje rešenja u interesu poslovne zajednice ZB, njenih građana, kao i EU.

Kako najavljuju iz PKS, u diskusiji će učestvovati predstavnici kompanija članica Poslovnog saveta KIF ZB6 i predstavnici organizacija i tela uključenih u implementaciju Akcionog plana.

Akcioni plan za zajedničko regionalno tržište za period 2021-2024 je nastavak aktivnosti na unapređenju ekonomske saradnje u regionu ZB na njegovom putu ka punopravnom članstvu u EU.

On se nadovezuje na postignuća "Višegodišnjeg akcionog plana za regionalni ekonomski prostor" usvojenog na samitu u Trstu 2017. godine, navode iz PKS.

Izvor: Танјуг

PKSZapadni BalkanAkcioni plan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva