:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Septembar 20, 2019   19:04

0

153

Počinju završni razgovori o komercijalnom ugovoru za Fruškogorski koridor

U ponedeljak bi trebalo da počnu završni razgovori o zaključenju komercijalnog ugovora sa kineskom kompanijom Ce Er Be Ce za izgradnju fruškogorskog koridora, rekla je u Novom Sadu ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović.

Ona je, nakon otvaranja Vojvođanskog salona u Pokrajinskoj vladi, zajedno sa predsednikom Pokrajinske vlade, Igorom Mirovićem, najavila da bi tokom narednih sedmica, trebalo da bude potpisan i komercijalni ugovor za Moravski koridor.

Mihajlovićeva je rekla da Srbija tokom ove i naredne godine počinje projekte ili gradnju šest auto-puteva. Jedan od njih je moravski koridor gde je izvršena kompletna eksproprijacija tako da se očekuje potpisivanje komercijalnog ugovora, ali je tu i i Fruškogorski koridor

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je ocenio da je ovo jako dobra vest za Novosađane.

Mihajlovićeva je rekla da bi projektna dokumentacija za deonicu Novi Sad - Zrenjanin - Borča trebalo da bude gotova u narednih šest meseci. Mihajlovićeva i Mirović su to izjavili nakon obilaska Vojvođanskog salona, koji je otvoren sa ciljem očuvanja kulturnog nasleđa i promocije stvaralaštva žena i mladih u Vojvodini.

Izvor: RTV

Zorana MihajlovićFruškogorski koridor
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva